Select Page

 

Exclusiviteit

TEBISKIN® Cytoceuticals is een exclusieve lijn van functionele speciaal ontworpen producten voor een select aantal professionals in de cosmetische en medisch esthetische sector om een passend, effectief en veilig advies aan hun cliënt te bieden. De producten zijn onderzocht en ontwikkeld met precisie en nauwkeurigheid om een duidelijk esthetisch voordeel te bereiken voor iedere huid en indicatie.

Wetenschap en technologie binnen handbereik om een mooie en gezonde huid te behalen en behouden 

Effectief, veilig, aantrekkelijk

Belangrijke resultaten verkregen met vaardigheid en jarenlang onderzoek hebben geleid tot de ontwikkeling van zeer innovatieve producten. Een specifiek gerichte oplossing voor een mooie, gezonde huid. TEBISKIN® producten werden onderzocht door middel van het verkrijgen van inzicht in complexe mechanismen van de moleculaire biologie van keratinocyten en fibroblasten, die de meerderheid vormen van de cellen van de epidermis en dermis, de hoofdlagen van de huidstructuur. Functionele ingrediënten werden geselecteerd en gecombineerd op basis van dit verfijnde wetenschappelijke principe, dit leidde tot de werking van het product in de bestudeerde richting.

Het resultaat?

Effectieve producten, in staat om de belangrijkste esthetische parameters van de huid te verbeteren. Een functioneel eff ectief en snel zichtbaar effect.

TEBISKIN® Cytoceuticals
Werken op de volledige anatomische structuur van de huid

De huid bestaat uit drie lagen, waarvan de epidermis en dermisbelangrijkste zijn. Deze 2 lagen zijn nauw verbonden met elkaar en gescheiden door een dunne laag weefsel genaamd de epidermaledermale verbinding. TEBISKIN® Cytoceuticals – Kwaliteit en werkzaamheid met onderbouwing. De formuleringen in de producten richten zich op specifieke niveaus van de huid om een optimaal resultaat te behalen zodat de huid verbetert, beschermt blijft en in deze uitstekende conditie behouden wordt.

De eff ectiviteit van TEBISKIN® Cytoceuticals wordt versterkt door de ontwikkeling van geavanceerde systemen en technologieën. De hoge kwaliteit van de product formuleringen worden geaccentueerd door innovatieve afleversystemen en technologieën ontworpen om de specifieke functionele prestaties van de producte te verbeteren; ze te versterken, te verhogen en de werking van de actieve bestanddelen te verlengen, rekening houdend met de behoeft en van de verschillende huidtypes en huidaandoeningen.

Wetenschap en technologie binnen handbereik om een mooie en gezonde huid te behalen en behouden